Ontdek Polen, Cultuur, Historie, Natuur & Outdoor: Zuid Polen heeft het allemaal!

Stel zelf je unieke schoolreis of stedentrip naar Krakau – Zuid-Polen samen

Naar Krakau of Zuid-Polen op werkweek, stedentrip of groepsreis? Ga met onze reisorganisatie Ontdek Polen en stel je eigen unieke reis samen, geheel naar jouw wensen en met onze persoonlijke Pools-Nederlandse begeleiding!

Cultuur, historie, natuur & outdoor: Zuid-Polen heeft het allemaal! En speciaal de provincie Malopolska ( Klein-Polen) waar wij oorspronkelijk vandaan komen en die wij daardoor heel goed kennen. Deze streek vormt een boeiend mengsel van oude en nieuwe culturen. Hier wordt duidelijk hoe ingewikkeld de Poolse geschiedenis is en waar veel buitenlandse invloeden zichtbaar zijn gebleven. Gecombineerd met de prachtige natuur en de van oudsher sympathieke bevolking maakt dit Malopolska tot een buitengewoon interessant gebied.

Natuurlijk kunnen we de bekende excursies zoals een stadstour, bezoek aan Auschwitz of de Wieliczka –zoutmijn (op de UNESCO Werelderfgoedlijst), vlottentocht op de Dunajec rivier of hiken in de Tatra voor je regelen. Maar we weten we ook lokale, minder bekende bezienswaardigheden en attracties die het voor jouw groep tot een unieke ervaring maken. Aansluiting bij een profiel, meer aandacht voor architectuur, natuur, geschiedenis, kunst of tradities? Een combinatie van cultuur & actief? Samen met jou komen we vast tot een passende invulling voor een geslaagde reis.

Bel of mail voor meer informatie.  We horen graag van je en denken graag met je mee!

Ontdek Polen – Magda en Slawek

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating